izrada web sajtova

Download - Internet pretrazivaci

Na ovoj stranici možete brzo i bezbedno download-ovati neke od aplikacija i programa koji se često koriste u svakodnevnom radu .

» Web browsers - web čitači. Najpopularniji web pretraživači


Google Chrome
Google Chrome

Google Chrome kombinuje minimalistički dizajn sa sofisticiranom tehnologijom uz čiju pomoć će se stranice učitavati brže, a njihov pregled će biti sigurniji i jednostavniji.
Verzija:
Minimalni Zahtevi:

Preuzimanje


Opera
Opera Software

Opera je bio prvi browser kod koga smo mogli da otvorimo više tabova u jednom prozoru, što je danas ne izostavna funkcija svakog browser-a. U ovoj verziji implementirani su svi najnoviji protokoli vezani za Internet
Minimalni zahtevi:

Preuzimanje


Safari
Safari

Safari je Web browser nastao u kompaniji Apple, dakle prvenstveno za Mac računare. Odlikuje se velikom brzinom i dobrom usklađenošću sa W3C standardima. Može da bude dobra alternativa za Internet Explorer, ali i za Firefox. Minimalni zahtevi:

Preuzimanje


Mozilla Firefox
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox je open-source Web čitač. U pitanju je redizajnirani Mozilla Web čitač koji u sebi sadrži mogućnost blokiranja pop-up prozora, otvara više prozora u jednoj instanci programa.
Verzija:
Minimalni zahtevi:

Preuzimanje


Internet Explorer
Microsoft Internet Explorer

Nova verzija programa Internet Explorer dizajnirana je da svakodnevni posao vezan za Internet učini lakšim i jednostavnijim. U programu je poboljšana i navigacija jer sad postoji i mogućnost korišćenja tabova.
Verzija:
Minimalni zahtevi:

Preuzimanje


Maxthon
Maxthon

Maxthon je moćan i potpuno prilagodljiv Web čitač zasnovan na Internet Explorer kodu. To znači da će na isti način kao i IE prikazivati Web stranice, ali korisnicima nudi i mnoge druge dodatke koje nisu u startu uključene.

Preuzimanje